Rulouri exterioare

Rulouri exterioare din aluminiu

Comercializam si montam rulouri exterioare din aluminiu pentru ferestre. Ele ofera eleganta, protectie termica si fonica casei tale. Rulourile exterioare din aluminiu pot fi dotate si cu plasa antiinsecte care se ruleaza in aceiasi carcasa cu lamelele din aluminiu termoizolant din care este confectionat ruloul exterior.

Rulourile exterioare pot fi actionate manual cu snur sau manivela, actionate cu arc si inchise cu yala, sau pot fi actionate electric cu motor din comanda pe buton sau telecomanda.

Rulorile exterioare se pot executa la dimensiuni maxime pe latime 2500mm si pe inaltine 3000mm. Latimea lamelei ruloului exterior este 37mm. Pentru latimi mai mari de 2500mm oferim rulouri exterioare din aluminiu cu lamela de 55mm.Aceste rulouri pot fi utiliazate si ca usi de garaj tip rulou.

Rulourile exterioare cu lamela de 55mm  ofera o rezistenta mecanica mai mare decat a rulourilor cu lamela de 37mm.

Rulourile exterioare cu lamela de 55mm sunt utilizate si pentru inchiderea si protejarea spatiilor comerciale. Dimensiunea maxina la cere se executa rulourile exterioare cu lamela de 55mm este de L:3000mm H:2700mm.

Afișez 1 rezultat