Rulouri exterioare din aluminiu

Elegante si utile, RULOURILE EXTERIOARE din Aluminiu au lamelele umplute cu spuma poliuretanica, fapt care duce la o buna izolare termica si fonica. Ele pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protectia antiefractie. La cerere, ruloul exterior poate avea actionare manuala sau un motor cu telecomanda, poate fi simplu sau cu plasa antiinsecte încorporata.

Motorizarea se executa pentru rulou, plasa fiind actionata manual. Disponibile în mai multe culori, rulourile exterioare din Aluminiu pot fi cu carcasa patrata sau rotunda. În cazul rulourilor cu carcasa rotunda, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic. Având un înalt grad de finisare, rulourile au constituit dintotdeauna combinatia perfecta între util si estetic.

Culori standard, alb: PA37/02, gri: PA37/03, maro: PA37/08, maro inchis:PA37/09 –Indiferent de culoarea lamelelor care alcatuiesc partea mobila, partea fixa alcatuita din carcasa ruloului, ghidajele laterale, ultima lamela din partea de jos profilul „L” si cornierul finalizare pot fi numai pe culori standard.

  • Latimea unei lamele este de 37mm –Caseta in care se ruleaza snurul sau banda poate fi numai de culoare alba sau maro.
  • Suprafata maxima a unui rulou cu motor poate fi de aproximativ 4 mp –Latimea minima pentru un rulou fara motor este de aproximativ 50cm, iar pentru un rulou cu motor poate fi de 67cm.

 

  • In cazuri exceptionale latimea maxima poate fi pana la 250 cm, dar pretul va creste cu 10 euro/10 cm.
  • Inaltimea minima aproximativa la care se poate lucra un rulou este de 50cm.

 

Categorie: