Usi industriale

Usi sectionale industriale:
Comercializam si montam usi sectionale industriale pentru spatii cu deschideri mari, usi pentru hale industriale, usi sectionale pentru service-uri auto, usi industriale pentru depozite.

Feroneria usilor industriale este de mare rezistenta si fiabilitate. Panourile termoizolante ale usilor sectioanle industriale pot fi executate din materiale transparete pentru locatii unde este necesara o buna iluminare naturala. In usile sectionale se pot monta kituri de usa pietonala complet utilata pentru un acces pietonal frecvent.

Actionare usilor de garaj industriale se face manual si electric. Usa de garaj industriala impreuna burduful de etansare la exterior si cu rampa de egalizare reprezinta sistemul complet de andocare pentru depozite si centre logistice.

Automatizarile pentru usile sectionale industriale se monteaza pe axul de actionare al usii de garaj industriala si pot fi monofazice sau trifazice. Automatizarile industriale sunt prevazute cu sistem de manual de deschidere in caz de urgenta.

Optional sistemul de automatizare al usii industriale poate fi prevazut cu limitatoare electronice de cursa, fotocelule, telecomanda.

Afișez toate cele 3 rezultate