Video interfoane

Interfoane si video interfoane

Comercializam si montam interfoane si videointerfoane marca Commax Koreea. Interfoanele si videointerfoanele reprezinta un accesoriu de mare utiliatate in mediul rezidential cat si institutional. Utilitatea comunicarii prin intermediul unui interfon sau videointerfon este indispensabila in zilele noastre si este compeletata de control electric al unei cai de acces dotat cu yala electromagnetica.

Interfoanele si videointerfoanele Commax sunt cele mai fiabile produse din aceasta categorie de pe piata romaneasca.

Raportul pret calitate in cazul interfoanelor si videointerfoanelor Commax este net superior cu orice alt produs de aces gen. Intercomunicatia intre posturile de interior de interfon si videointerfon este usor de realizat si foarte utila. Posturile de exterior de interfon sau video interfon sunt din aluminiu sunt din aluminiu, rezistente in timp la intemerii si socuri.

Montajul unui interfon Commax sau videointerfon se realizeaza de catre specialistii nostri in cateva ore. Este foarte important atunci cand proiectati instalatia electrica a casei dumneavoastra sa luati in calcul si cablajul pentru interfon sau video-interfon. Va rugam sa ne comunicati in formularul de comanda distanta de la instalarea postului de interior al interfonului sau videointerfonului pana la postul exterior.

Camera video de exterior a videointerfonului poate fi antivandal(mascata), in acest fel postul de exterior nu va suferi daune neplacute.

Afișez toate cele 5 rezultate