Sistemul Paradox Spectra

Avand o tehnologie de comunicatie sigura, posibilitati flexibile de extensie si tastaturi cu un design atragator, produsele din gama Spectra sunt solutia ideala pentru orice aplicatie rezidentiala sau comerciala care necesita pana la 32 de zone de protectie.

Prin intermediul magistralei de comunicatie, centrala Spectra poate fi extinsa cu module radio sau pe fir precum si cu o varietate de module accesorii, adaptandu-se perfect cerintelor dumneavoastra de securitate.

Prin lansarea seriei SP, fiabilitatea centralelor Spectra se extinde pentru a va oferi mai multe avantaje si facilitati ca de exemplu: modul inovativ de armare StayD, mai multe zone (max 32) si iesiri PGM (max 16) precum si noul apelator vocal (VDMP3) sau modulul internet (IP100). Datorita posibilitatii de actualizare locala a firmware-ului, seria Spectra SP permite instalatorilor o actualizare rapida, facila, in locatie. In scopul inlesnirii instalarii , fiecare centrala din gama SpecraSP poate fi configurata printr-un meniu de programare pas cu pas, usor de urmat.

Totodata, descoperiti o noua maniera de viata datorita modului de armare StayD, disponibil la produsele din gama SP.

Noul tip de armare StayD va simplifica viata si va asigura un nivel de securitate elevat, prin protectia 24ore din 24, 7 zile pe saptamana. Utilizand StayD, nu veti fi nevoit sa dezarmati sistemul nici macar atunci cand intrati intr-o zona armata. De asemenea, sistemulul se va re-arma automat.

Afișez toate cele 4 rezultate