Grilaje si perdele metalice

Grilaje din tuburi ondulate si Perdele Metalice

Comercializam si montam grilaje metalice din tuburi ondulate si perdele metalice marca FDC si Alexiana din otel zincat. Toate grilajele si perdelele metalice sunt actionate electric din telecomanda sau selector de cheie si sunt prevazute de actionare manuala in caz de urgenta.

Materialul folosit la confectionarea perdelelor si grilajelor metalice din tuburi ondulate este de o inalta calitate si rezistenta in timp.

Grilajele din tuburi ondulate cat si perdele metalice sunt dedicate inchiderilor de orice tip fie industrial sau galerii comerciale,  supermarketuri.

Perdelele metalice sunt de doua tipuri: Perdele metalice din lamele pline si perdele metalice microperforate. Grilajele metalice cat si perdelele metalice pot fi vopsite in camp electrostatic.

Cerintele locului de montaj al grilajelor si perdelelor metalice sunt de 500mm deasupra golului si 80mm in lateralele golului.

Toate perdelele metalice cat si grilejele din tuburi ondulate sunt prevazute cu dispzitive impotriva caderii. Lamela finala a grilajelor si perdelelor metalice  poate fi prevazuta cu broasca pentru securizare.

Afișez toate cele 2 rezultate