Usi industriale

Usi industriale

Usi sectionale industriale:
Comercializam si montam usi sectionale industriale pentru spatii cu dechideri mari, usi pentru hale industriale, usi sectionale pentru service-uri auto, usi industriale pentru depozite.

Feroneria usilor industriale este de mare rezistenta si fiabilitate. Panourile termoizolante ale usilor sectioanle industriale pot fi executate din materiale transparete pentru locatii unde este necesara o buna iluminare naturala. In usile sectionale se pot monta kituri de usa pietonala complet utilata pentru un acces pietonal frecvent.

Actionare usilor de garaj industriale se face manual si electric. Usa de garaj industriala impreuna burduful de etansare la exterior si cu rampa de egalizare reprezinta sistemul complet de andocare pentru depozite si centre logistice. Automatizarile pentru usile sectionale industriale se monteaza pe axul de actionare al usii de garaj industriala si pot fi monofazice sau trifazice. Automatizarile industriale sunt prevazute cu sistem de manual de deschidere in caz de urgenta.

Optional sistemul de automatizare al usii industriale poate fi prevazut cu limitatoare electronice de cursa, fotocelule, telecomanda.

Daca va intereseaza usile de garaj si doriti o evaluare a costurilor, gratuit si fara nicio obligatie, va rugam sa completati formularul de calculare pret disponibil AICI.


Automatizari usi industriale
Automatizari usi industriale

Automatizari usi industriale

Automatizari pentru porti sectionale industrialeMarca BFT UliseTensiune alimentare: pana la 230V sau..

Vezi produs

Usi industriale sectionale
Usi industriale sectionale

Usi industriale sectionale

Usi comerciale sectionaleusi comerciale Usile de tip sectional reprezinta solutia eficienta pentru c..

Vezi produs

Usi industriale tip rulou
Usi industriale tip rulou

Usi industriale tip rulou

Fiind confectionata din aluminiu, USA INDUSTRIALA  tip rulou  orizontal izoleaza termic si..

Vezi produs

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)