Bariere antifurt

Sistemul EAS Cross Point

Generalitati

Sistemul de control antifurt este un sistem performant ce detine caracteristicile necesare pentru a satisface toate cerintele de siguranta si protectie. Sistemul ofera un grad inalt de securitate pentru produsele aflate in magazine, este simplu de instalat si de utilizat.

Sistemul de control antifurt CROSS POINT functioneaza prin detectia prezentei unui element de protectie pasiv (Tag, eticheta adeziva) in campul de radiofrecventa creeat intre antena Emitator si antena Receptor. Cu o forma decorativa placuta, XS Supra este un sistem antifurt avansat destinat magazinelor si poate detecta etichetele de hartie la fel de usor ca si tag-urile si de aceea este indicat pentru a fi montat in orice magazin in care se practica vanzarea cu expunere libera.

Antena de receptie contine un modul electronic ce realizeaza prelucrarea semnalului receptionat, decizia de generare a alarmei fiind luata prin analiza realizata cu microprocesor. Astfel sistemul este practic neperturbat de produsele aflate in mod curent in posesia persoanelor ce trec printre antene (radiotelefoane, accesorii de vestimentatie, card-uri, etc.). Aceasta caracteristica, corelata cu aceea ca Sistemele CROSS POINT au cea mai mare rata de detectie a elementelor de protectie ca urmare a tehnicilor moderne de detectie si prelucrare, designul elegant al antenelor, multitudinea variantelor constructive, fac ca acestea sa fie deosebit de apreciate de numerosi utilizatori

Cu o forma decorativa placuta, XS Supra este un sistem antifurt avansat destinat magazinelor cu acces liber al clientilor la produsele expuse si poate detecta etichetele de hartie la fel de usor ca si tag-urile. Sistemul contine cel mai sigur circuit electronic de procesare digitala a semnalului si intrunesc pe deplin cerintele estetice si tehnologice ale unui comert modern. Circuitele electronice digitale ofera facilitati cum ar fi SSC (Controlul inteligent al sensibilitatii) si ABNF (Sistem de filtrare a perturbatiilor si zgomotelor), ODD(detectie omnidirectionala)rezultand astfel o detectie maxima de pana la 1,90m.

Tipul de Tag Ostra are o serie de caracteristici exclusive : fixare robusta si nedistructiva pentru materialele textile prin intermediul pinului inglobat in carcasa de plastic , mecanism de retinere a pinului cu forta dubla fata de tag-urile obisnuite, detasor personalizat.

Caracteristici generale

  • – Control inteligent al sensibilitatii (SSC)
  • – Sistem de filtrare a perturbatiilor si zgomotelor (ABNF)
  • – Sistem de detectie omnidirectionala(ODD)
  • – Performanta maxima in toate conditiile
  • – Design care se integreaza perfect in interioarele magazinelor
  • – Usor de instalat
  • – Foloseste o arie larga de etichete si tag-uri